Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733523413

Liga 733523413 Información oficial sobre el partido 733523413 en Hattrick

02.06.2024 14:20:00

Lakoba cf Alineación oficial del equipo 'Lakoba cf' en el partido 0 - 2 REAL MADRID........... Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID...........' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lakoba cf Alineación oficial del equipo 'Lakoba cf' en el partido 4 - 1 REAL MADRID........... Alineación oficial del equipo 'REAL MADRID...........' en el partido
Es un cenizo 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lakoba cf

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Uta Kartlelishvili va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lakoba.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bachana Jvelauli va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Sergi Sheklashvili va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Otar Mdinaradze quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Zezva Arishvili va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 62 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Lakoba va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Sergi Sheklashvili no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

REAL MADRID...........

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MADRID........... prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Gocha Kumbulashvili.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MADRID........... augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gocha Kumbulashvili es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Kitesa Etsadieshvili va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Uta Kartlelishvili va xutar a fora.
  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): MADRID........... va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Porphile Blagidze va quedar-se sol davant el porter Kale Berekashvili, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kakha Chanba que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, el MADRID........... va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Beglar Karaghia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Beglar Karaghia de MADRID........... la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Varlam Dumbadze es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.