Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733522404

Liga 733522404 Información oficial sobre el partido 733522404 en Hattrick

02.06.2024 14:20:00

rAnhhhh Alineación oficial del equipo 'rAnhhhh' en el partido 2 - 4 Tbillisi Fc Alineación oficial del equipo 'Tbillisi Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
rAnhhhh Alineación oficial del equipo 'rAnhhhh' en el partido 3 - 1 Tbillisi Fc Alineación oficial del equipo 'Tbillisi Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,0 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rAnhhhh

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Pedro Aleixandre va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, el ranhh va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Moshe Pickman, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Florindo Bodega arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pedro Aleixandre va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): ranhh va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kazimierz Rasała va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Shalva Tatarashvili.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el ranhh va posar setge sobre la defensa central visitant però en Moshe Pickman no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Després de 48 minuts, Pedro Aleixandre va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Yuba Mraouni va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Aleixandre de ranhh es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.

Tbillisi Fc

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Joni Kobuladze de Fc Tbi va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del Fc Tbi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manuchar Arjevanidze, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 117 Minuto 77 (Gol evento especial cansancio): Roby De Bonis estava destrossat a aquestes alçades de partit. Anzor Kvrivishvili se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 0 - 3.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Leri Managadze va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Joni Kobuladze de Fc Tbi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuchar Arjevanidze de Fc Tbi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.