Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733521236

Liga 733521236 Información oficial sobre el partido 733521236 en Hattrick

16.06.2024 14:20:00

Arsenal TB Alineación oficial del equipo 'Arsenal TB' en el partido 2 - 0 IBERIA Alineación oficial del equipo 'IBERIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arsenal TB Alineación oficial del equipo 'Arsenal TB' en el partido 1 - 2 IBERIA Alineación oficial del equipo 'IBERIA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arsenal TB

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Arsenal contenien la respiració mentre en Philip Krekel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Arsenal pel centre va donar un gran resultat: el gol de Maksymilian Kraski va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Arsenal va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Maksymilian Kraski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Arsenal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hubert Thorstensson va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rudolf Turyanskiy.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nguyễn Đức Chiến de Arsenal va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 77 minuts, el Arsenal va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

IBERIA

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Cristian Markesic quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tom Söderhult que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de IBERIA, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Biser Piralkov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Cristian Markesic va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Horst Frahm per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Max Sadler sol davant la porteria al minut 52, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gottfried Helmi va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 264 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Triphon Dolbadze es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 76 va aturar un penal a Gottfried Helmi.
  • 251 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Gottfried Helmi va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Triphon Dolbadze.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Gaëtan Serin de IBERIA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.