Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733518702

Liga 733518702 Información oficial sobre el partido 733518702 en Hattrick

25.08.2024 14:25:00

MKX-ID Alineación oficial del equipo 'MKX-ID' en el partido 4 - 2 LX Hinrichshagen 83 Azer Alineación oficial del equipo 'LX Hinrichshagen 83 Azer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
MKX-ID Alineación oficial del equipo 'MKX-ID' en el partido 5 - 2 LX Hinrichshagen 83 Azer Alineación oficial del equipo 'LX Hinrichshagen 83 Azer' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,0 % 1,9 % 15,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MKX-ID

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Alim Abbasov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al MKX-ID, un peu providencial d'en Rüfət Sadıxov va situar el 1-0 al panell digital.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): MKX-ID va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 30 Ziya Eyniyev va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ziya Eyniyev ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MKX-ID es posava per davant 3 a 2.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hinrichshagen. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Samir Bağırov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MKX-ID es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 2 arribava al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): MKX-ID va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Ələkbər Mirzəyev va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

LX Hinrichshagen 83 Azer

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 22 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Fəqan Babayev.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 39 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Fikrət Əliyev marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Vüsal İbrahimov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Yusif Əzizov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rüfət Sadıxov va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 72 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en İsmayıl Adıgözəlov.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): İsmayıl Adıgözəlov va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Hinrichshagen va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yusif Əzizov de Hinrichshagen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.