Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733510027

Liga 733510027 Información oficial sobre el partido 733510027 en Hattrick

02.06.2024 09:45:00

Almaz FC Alineación oficial del equipo 'Almaz FC' en el partido 1 - 1 Metallurg Zaporizhzhya Alineación oficial del equipo 'Metallurg Zaporizhzhya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almaz FC Alineación oficial del equipo 'Almaz FC' en el partido 2 - 1 Metallurg Zaporizhzhya Alineación oficial del equipo 'Metallurg Zaporizhzhya' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,6 % 1,7 % 14,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almaz FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Almaz s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Lev Kovtun per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Almaz la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Almaz va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rodion Ganyushkin, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Rodion Ganyushkin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Anatoliy Gudoshnikov de Almaz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Rodion Ganyushkin de Almaz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Metallurg Zaporizhzhya

Goles Goles

  • 160 Minuto 82 (Gol de falta): L'entrenador de Zaporizhzhya es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Mykyta Sahno era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 20, tothom va saber perquè en Olexandr Romanov era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Yuliy Pastushok gairebé marca per a Zaporizhzhya al minut 24 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Zaporizhzhya van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mykola Evtushenko, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.