Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733490831

Liga 733490831 Información oficial sobre el partido 733490831 en Hattrick

23.06.2024 12:45:00

The Maasai Eleven Alineación oficial del equipo 'The Maasai Eleven' en el partido 1 - 0 Kirinyaga NYS Alineación oficial del equipo 'Kirinyaga NYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Maasai Eleven Alineación oficial del equipo 'The Maasai Eleven' en el partido 0 - 1 Kirinyaga NYS Alineación oficial del equipo 'Kirinyaga NYS' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Maasai Eleven

Goles Goles

  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TM11 contenien la respiració mentre en Williams Nalubega s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 5 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marius Varennes, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de TM11 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kamara 'kamata' Kamala, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 206 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 73 minuts de joc, Williams Nalubega semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vlastislav Baroň de TM11 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kirinyaga NYS

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Kirinyaga van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 26 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Azizi Khaimia, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): En Juma Maina, al minut 37 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Rufino Plaza Ronda el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Azizi Khaimia de Kirinyaga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.