Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733485672

Liga 733485672 Información oficial sobre el partido 733485672 en Hattrick

16.06.2024 12:40:00

FC Aventos N'gazidja Alineación oficial del equipo 'FC Aventos N'gazidja' en el partido 3 - 3 Moheli (Mwali) Sport Alineación oficial del equipo 'Moheli (Mwali) Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Aventos N'gazidja Alineación oficial del equipo 'FC Aventos N'gazidja' en el partido 6 - 0 Moheli (Mwali) Sport Alineación oficial del equipo 'Moheli (Mwali) Sport' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Aventos N'gazidja

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Una falta al minut 13 va provocar un lliure directe. Ciro Pellizzaro el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 130 Minuto 22 (Gol de falta): Al minut 22 en Ciro Pellizzaro va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Ngazidja prenia la batuta de l'encontre al minut 73, quan en Paul Maluti va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): El Ngazidja ho intentava per la dreta per mitjà de Edgar Rueter, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Djabir Moindjie es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Djabir Moindjie de Ngazidja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Moheli (Mwali) Sport

Goles Goles

  • 150 Minuto 63 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Amir Youssouf va reduir les distàncies per al (Mwali) amb un bon llançament de falta al minut 63. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mohamed Abdou encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Saïd Boina només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 2.
  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mohamed Abdou és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Saïd Boina perquè aconseguís el 3 - 3. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ahmed Abdoulkarim de (Mwali) es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.