Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733446033

Liga 733446033 Información oficial sobre el partido 733446033 en Hattrick

14.07.2024 10:15:00

FC-RosTov Alineación oficial del equipo 'FC-RosTov' en el partido 2 - 1 Victoria-Bel Alineación oficial del equipo 'Victoria-Bel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC-RosTov Alineación oficial del equipo 'FC-RosTov' en el partido 2 - 1 Victoria-Bel Alineación oficial del equipo 'Victoria-Bel' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,3 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC-RosTov

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Leanid Pimanenak de FC-RosTov, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lionik Musilovich, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FC-RosTov se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tsihan Rudzenia haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a FC-RosTov al minut 40.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FC-RosTov sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eduard Harapuczyk, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Thomas Labenz va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thomas Labenz de FC-RosTov es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Victoria-Bel

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Victoria-Bel. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Tsihan Rudzenia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Anton Pilipchuk per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 41, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Viktar Kirsh estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Prokofiy Milyakov, als 61 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Viktar Kirsh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Siarzhuk Veramejchyk de Victoria-Bel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.