Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733446025

Liga 733446025 Información oficial sobre el partido 733446025 en Hattrick

30.06.2024 10:15:00

Vitebsk Sevety Sixers Alineación oficial del equipo 'Vitebsk Sevety Sixers ' en el partido 6 - 3 FC Cherry-Mensk Alineación oficial del equipo 'FC Cherry-Mensk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Vitebsk Sevety Sixers Alineación oficial del equipo 'Vitebsk Sevety Sixers ' en el partido 8 - 3 FC Cherry-Mensk Alineación oficial del equipo 'FC Cherry-Mensk' en el partido
Tiene mala suerte 8.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vitebsk Sevety Sixers

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Passat el minut 10 de joc, Kiryl Talashkevich facilitava les coses al 76ers amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 114 Minuto 15 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 15. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Pauliuk Parfianovich va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kiryl Talashkevich ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, 76ers es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de 76ers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Raman Chyndarau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): 76ers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniil Gluschenko va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 6 - 2 va pujar al marcador quan 76ers va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aliaksandar Rubeka des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Daniil Gluschenko va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Aliaksandar Rubeka aquest no va estar a l'altura.

FC Cherry-Mensk

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, cherry es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Denis Pashonin es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de József Kállay va anar a parar al cap de Aventino Reis Rocha que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a cherry el 1 - 2.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): cherry van mostrar una bona compenetració quan al minut 84 van reduir diferències a 6 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Denis Pashonin va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Illia Rasanau la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de cherry havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Anatol' Ignatkau de cherry va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.