Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733445842

Liga 733445842 Información oficial sobre el partido 733445842 en Hattrick

02.06.2024 10:15:00

Torpedo Zhodino Alineación oficial del equipo 'Torpedo Zhodino' en el partido 1 - 1 Silent Hill Alineación oficial del equipo 'Silent Hill' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torpedo Zhodino Alineación oficial del equipo 'Torpedo Zhodino' en el partido 2 - 0 Silent Hill Alineación oficial del equipo 'Silent Hill' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo Zhodino

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Torpedo contenien la respiració mentre en Nameer Hamwia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Dragoş Pandea gairebé va marcar per a Torpedo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Torgny Mångård al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Théo Ageneau va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Maksim Prydarojny va rebre molts aplaudiments. Al minut 81 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Silent Hill

Goles Goles

  • 164 Minuto 70 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Jadranko Skorpanić marqués l'empat. Al minut 70 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Jadranko Skorpanić va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Jens-Dietrich Meyendorff va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cassio Maselli, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Darko Pajčin quasi aconsegueix empatar per Silent al minut 22, però Cassio Maselli va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Allocca de Silent va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.