Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733444094

Liga 733444094 Información oficial sobre el partido 733444094 en Hattrick

01.09.2024 09:15:00

Aval Alineación oficial del equipo 'Aval' en el partido 3 - 3 Umgodi united Alineación oficial del equipo 'Umgodi united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aval Alineación oficial del equipo 'Aval' en el partido 2 - 1 Umgodi united Alineación oficial del equipo 'Umgodi united' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aval

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Aval va ser Danny Osman.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Amb 24 minuts jugats, en Spencer Welsh va augmentar l'avantatge de Aval a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Aval una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ian Cheatle, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Aval va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nthutuko Motlana ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Aval Jatin Shah quasi va assolir l'empat al minut 61 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Umgodi united

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Attati Nyirenda de Umgodi va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Attati Nyirenda va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 47.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 58, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Yatuta Makua es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.