Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733442377

Liga 733442377 Información oficial sobre el partido 733442377 en Hattrick

30.06.2024 09:15:00

Bliksem! Alineación oficial del equipo 'Bliksem!' en el partido 7 - 0 Nxomani FC Alineación oficial del equipo 'Nxomani FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Bliksem! Alineación oficial del equipo 'Bliksem!' en el partido 6 - 0 Nxomani FC Alineación oficial del equipo 'Nxomani FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bliksem!

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Bliksem!, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Ignacio Gatica per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 23 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bliksem! i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 23 minuts de joc. Mentre en Bertie Elmes el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ignacio Gatica, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Als 66 minuts de joc, els nois de Bliksem! van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Bertie Elmes augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Anthony Deans va acabar en una passada genial cap al jugador de Bliksem! Ignacio Gatica, que va marcar el 5 - 0.
  • 130 Minuto 80 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Bertie Elmes va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 80 el resultat passava a ser de 6 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan Bliksem! va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ignacio Gatica des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Sphiwe Naidoo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 10, però una magnífica aturada de Pollen Chitepo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Anthony Deans gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pollen Chitepo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Anthony Deans va rematar alt.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Anthony Deans va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 77, i va passar la pilota a Ignacio Gatica, però aquest no va encertar a marcar.

Nxomani FC