Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733426745

Liga 733426745 Información oficial sobre el partido 733426745 en Hattrick

23.06.2024 08:15:00

Gujarat FC= Alineación oficial del equipo 'Gujarat FC=' en el partido 0 - 3 sanjukher Alineación oficial del equipo 'sanjukher' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gujarat FC= Alineación oficial del equipo 'Gujarat FC=' en el partido 2 - 1 sanjukher Alineación oficial del equipo 'sanjukher' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,0 % 32,2 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gujarat FC=

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Gujarat va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Subrata Patel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gujarat Pinakin Kajarekar quasi va assolir l'empat al minut 43 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Tarun Uniyal no oblidarà el que li va passar durant el minut 58. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gujarat va anar a parar a la dreta de l'atac on en Harish Gujjula, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Parthiban Gokaraju de Gujarat es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

sanjukher

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Nirmal Kapoor va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 37 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del sanjukher van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tirtha Acharya va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Tirtha Acharya des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): sanjukher quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tanmay Kumar va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Julian Bristow, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. sanjukher va quedar sense poder incrementar el seu marcador.