Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733426734

Liga 733426734 Información oficial sobre el partido 733426734 en Hattrick

02.06.2024 08:15:00

Delta Warrior Alineación oficial del equipo 'Delta Warrior' en el partido 3 - 1 saumen Alineación oficial del equipo 'saumen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Delta Warrior Alineación oficial del equipo 'Delta Warrior' en el partido 3 - 1 saumen Alineación oficial del equipo 'saumen' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delta Warrior

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Warrior va ser Raju Shetty.
  • 125 Minuto 29 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Govind Kamat, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"
  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Warrior va posar-se per davant 2 - 1 al minut 32, quan Abdul-Hamid Shamim va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Salman Manzar va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Natesh Mukherjee, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 28 quan Abdul-Hamid Shamim de Warrior gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Natesh Mukherjee es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Govind Kamat de Warrior es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sumeet Nayak de Warrior va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sumeet Nayak va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

saumen

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 10, un contraatac del saumen no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gurdeep Sharma perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Abir Behera quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Bharat Mehra sol davant la porteria al minut 34, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 289 Minuto 63 (Ocasión evento especial): En Abir Behera va fer una ràpida incursió al minut 63, però en Manav Kharmale no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de saumen va anar a parar a la dreta de l'atac on en Margabandhu Koppula, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Gaurav Rao quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Akand Chakraborty va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rahib Leghari de saumen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.