Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733422927

Liga 733422927 Información oficial sobre el partido 733422927 en Hattrick

02.06.2024 08:15:00

Rising India Alineación oficial del equipo 'Rising India' en el partido 4 - 3 Q DRACONIC ALLIANCE Alineación oficial del equipo 'Q DRACONIC ALLIANCE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rising India Alineación oficial del equipo 'Rising India' en el partido 5 - 1 Q DRACONIC ALLIANCE Alineación oficial del equipo 'Q DRACONIC ALLIANCE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rising India

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Avi Singh s'emportà una gran ovació del públic local al minut 24, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Pratik Mallik, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Rising es posava per davant!
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Avi Singh era molt més ràpid que el defensa Leonid Ivchenko. Al minut 71, el jugador de Rising va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 3 - 2.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Rising va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hasan Khalil, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Parvaiz Khosa va estar a punt d'empatar per a Rising quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Leonardo Llambías va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Parvaiz Khosa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Kuber Kasat estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Parvaiz Khosa, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Avi Singh va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rising.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Pratik Mallik de Rising gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pratik Mallik va rematar alt.

Q DRACONIC ALLIANCE

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Américo 'Quetzalcoatlus' Larios que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a DRACONIC.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Als 63 minuts de partit, Krzysztof Sudolski de DRACONIC va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Jacinto Ledesma va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el DRACONIC va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Américo 'Quetzalcoatlus' Larios quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Jacinto Ledesma de DRACONIC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.