Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733422201

Liga 733422201 Información oficial sobre el partido 733422201 en Hattrick

09.06.2024 08:15:00

mumvai indians Alineación oficial del equipo 'mumvai indians' en el partido 4 - 3 Los Galakktikos Alineación oficial del equipo 'Los Galakktikos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
mumvai indians Alineación oficial del equipo 'mumvai indians' en el partido 2 - 2 Los Galakktikos Alineación oficial del equipo 'Los Galakktikos' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,5 % 29,2 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mumvai indians

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): India equilibrava la balança al minut 42. En Cenk Sude, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del India contenien la respiració mentre en Stamatis Grekas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): India prenia la batuta de l'encontre al minut 67, quan en Ayaan Pal va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Cenk Sude va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 14 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Cenk Sude quasi empata el partit per a India, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): Cenk Sude va sorprendre Andrea Spiniello amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Los Galakktikos

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador de Galakktikos Bartłomiej Horbaczewski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 13 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Prajit Banerjee, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 62.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Emeterio Patiño va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Samuel Farenhout va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Emeterio Patiño quasi aconsegueix empatar per Galakktikos al minut 58, però Simon-Pierre Couckhuyt va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.