Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733412568

Liga 733412568 Información oficial sobre el partido 733412568 en Hattrick

09.06.2024 07:50:00

Hercules Ceylon Alineación oficial del equipo 'Hercules Ceylon' en el partido 7 - 0 3City Hobbits Alineación oficial del equipo '3City Hobbits' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Hercules Ceylon Alineación oficial del equipo 'Hercules Ceylon' en el partido 8 - 0 3City Hobbits Alineación oficial del equipo '3City Hobbits' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules Ceylon

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Roberto Francioso, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Hercules se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 27 minuts, el tirador de faltes del Hercules va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Samuel Westrell, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Aldo Verzeroli va augmentar l'avantatge de Hercules a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hercules pel centre va donar un gran resultat: el gol de Izzeth Hassim va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Gihan Gamage de Hercules va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Izzeth Hassim, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Hercules.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hercules va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nishan Gomis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Hercules sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Prakash Donthi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): Aldo Verzeroli va sorprendre Aymeric Viguie amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Prakash Donthi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aymeric Viguie va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

3City Hobbits

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Feliciano Luty va encarar al porter al 25, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Bettencourt de Hobbits es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.