Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D San Miguel (491747) - siper siper (440778) » 73340948: T17/J3/VIII

Liga 73340948 Información oficial sobre el partido 73340948 en Hattrick

13.05.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / VIII.149 (53950)

SuSeN F.C. Alineación oficial del equipo 'SuSeN F.C.' en el partido 2 - 0 MareNostrum Alineación oficial del equipo 'MareNostrum' en el partido
Venceslau Rosa Lopes (49') 1 - 0
Venceslau Rosa Lopes (84') 2 - 0
SuSeN F.C. Alineación oficial del equipo 'SuSeN F.C.' en el partido 2 - 0 MareNostrum Alineación oficial del equipo 'MareNostrum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SuSeN F.C. Alineación oficial del equipo 'SuSeN F.C.' en el partido 1 - 0 MareNostrum Alineación oficial del equipo 'MareNostrum' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuSeN F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Venceslau Rosa Lopes ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SuSeN es posava per davant 1 a 0.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Paolino Moro Visconti arribés a peus de Venceslau Rosa Lopes, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SuSeN el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a SuSeN per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Basile Millerioux, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Pablo Moosglöckchen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Martínez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Ron Skovgaard una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Miguel Martínez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Carlo Silvestro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Ibon Castellón de SuSeN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ibon Castellón de SuSeN per doble groga al minut 75.

MareNostrum

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MareNostrum va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Cátedra va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MareNostrum va anar a parar a la dreta de l'atac on en Koen Wertz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Casiopeo Saa de MareNostrum va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Manuel Cátedra va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ignacio Maroja.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Ángel Gómez ocupà el lloc d'en Miguel Martínez al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de MareNostrum quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.