Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733407964

Liga 733407964 Información oficial sobre el partido 733407964 en Hattrick

25.08.2024 07:45:00

B Agent Alineación oficial del equipo 'B Agent' en el partido 0 - 7 Real Adebaiori II Alineación oficial del equipo 'Real Adebaiori II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
B Agent Alineación oficial del equipo 'B Agent' en el partido 0 - 4 Real Adebaiori II Alineación oficial del equipo 'Real Adebaiori II' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

B Agent

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Shamsuddin-Khan Ahmed va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Real Adebaiori II

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 19, quan Gert Tater va posar els visitants Adebaiori per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gabriel Vivas, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Gabriel Vivas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 49, Adebaiori va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ramiro Alfaiate.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Adebaiori va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gabriel Vivas, amb un xut sec des de la dreta.
  • 115 Minuto 79 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 79 minuts, Gabriel Vivas va superar per velocitat Kashif Ahmed per posar el 0 - 6 al marcador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a Adebaiori l'avantatge per 0 - 7. Bazilijus Blazarėnas en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Zahangir Titu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juda Hussain, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Azhar Aslam va marxar de Arnold Dresen en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Adebaiori van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.