Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733388944

Liga 733388944 Información oficial sobre el partido 733388944 en Hattrick

23.06.2024 04:30:00

Sarcastic Fringeheads Alineación oficial del equipo 'Sarcastic Fringeheads' en el partido 5 - 0 FC Tobi 74 Alineación oficial del equipo 'FC Tobi 74' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sarcastic Fringeheads Alineación oficial del equipo 'Sarcastic Fringeheads' en el partido 5 - 0 FC Tobi 74 Alineación oficial del equipo 'FC Tobi 74' en el partido
Tiene un resultado normal 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarcastic Fringeheads

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Telamonas Yiantsios, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Fringeheads es posava per davant!
  • 137 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Tyler Ton va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 15 de joc. Mikkel Michelsen es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Telamonas Yiantsios va augmentar la diferència de Fringeheads a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Fringeheads va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Telamonas Yiantsios des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Fringeheads va aconseguir el 5 - 0 quan Veerasamy Mahadevan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Passaven 10 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tyler Ton va rematar alt.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Quah Chi Jin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mohd Fadlan Anas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Mikkel Michelsen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Pang Wei Xin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Cody Chu gairebé va marcar per a Fringeheads des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Tobi 74

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Yeo Rong Kuan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Fong Jing Ping de Tobi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Seth Bailey de Tobi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Park de Tobi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Chong Yao Kiong de Tobi es va guanyar la targeta groga merescudament.