Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733383848

Liga 733383848 Información oficial sobre el partido 733383848 en Hattrick

23.06.2024 07:45:00

Terminator Cats FC Alineación oficial del equipo 'Terminator Cats FC' en el partido 3 - 5 fc Lumbini Alineación oficial del equipo 'fc Lumbini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Terminator Cats FC Alineación oficial del equipo 'Terminator Cats FC' en el partido 3 - 3 fc Lumbini Alineación oficial del equipo 'fc Lumbini' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terminator Cats FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Justis Dostal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Terminator es posava per davant!
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Terminator contenien la respiració mentre en Richárd Lajos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Justis Dostal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Terminator es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Finn Glonner de Terminator gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Terminator va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Richárd Lajos en un 1 contra 1 amb el porter Minalgas Krochmalis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Finn Glonner de Terminator va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

fc Lumbini

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Rudolphe Cassagne que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Als 41 minuts de partit, Hari Visunke de Lumbini va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 50. L'anotador per Lumbini va ser Don Harmans, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 77, quan Florian Schober va posar els visitants Lumbini per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Otava Ruottu va enviar el seu xut al fons de la porteria: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Daniel Derbin quasi aconsegueix empatar per Lumbini al minut 49, però Nir Singh va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tufan Özhan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Stanislas Grégoire de Lumbini va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.