Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733382104

Liga 733382104 Información oficial sobre el partido 733382104 en Hattrick

09.06.2024 07:45:00

Kayin State United Alineación oficial del equipo 'Kayin State United' en el partido 0 - 2 Kayin State Defense Alineación oficial del equipo 'Kayin State Defense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kayin State United Alineación oficial del equipo 'Kayin State United' en el partido 2 - 1 Kayin State Defense Alineación oficial del equipo 'Kayin State Defense' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kayin State United

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Min Kyaw Khant no va ser aprofitada per en Lin Zaw que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kyi Maung Htway va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Min Kyaw Khant estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Min Thein, als 69 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pyae Mg Win de United es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Kayin State Defense

Goles Goles

  • 174 Minuto 18 (Gol de penalti): Defense va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Wai Dwe Sar va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 190 Minuto 70 (Gol de falta): En Aung Htin Lin va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ti Nyein Paing va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Zin Kyaw Tun va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Defense van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ti Nyein Paing va sortir desviat a la dreta de la porteria.