Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733365493

Liga 733365493 Información oficial sobre el partido 733365493 en Hattrick

20.07.2024 22:00:00

cloudy team Alineación oficial del equipo 'cloudy team' en el partido 1 - 3 QUADRAZAIS FC Alineación oficial del equipo 'QUADRAZAIS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cloudy team Alineación oficial del equipo 'cloudy team' en el partido 1 - 1 QUADRAZAIS FC Alineación oficial del equipo 'QUADRAZAIS FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cloudy team

Goles Goles

  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Júlio Ramada va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

QUADRAZAIS FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 6 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Vitorino Lagido va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Bernardo Araújo per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 139 Minuto 15 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Xavier da Fonseca va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Bernardo Araújo.
  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Vitorino Lagido van servir per superar a l'últim defensor, en Bernardo Araújo. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de QUADRAZAIS cantant "Vitorino Lagido selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del QUADRAZAIS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Wilson Paulino, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de QUADRAZAIS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Xavier da Fonseca, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 62 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Vitorino Lagido va deixar a Bernardo Araújo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mariano Frio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.