Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733314402

Liga 733314402 Información oficial sobre el partido 733314402 en Hattrick

08.06.2024 22:00:00

GENIAIS.TEAM Alineación oficial del equipo 'GENIAIS.TEAM' en el partido 1 - 5 RJ_BEAT Alineación oficial del equipo 'RJ_BEAT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GENIAIS.TEAM Alineación oficial del equipo 'GENIAIS.TEAM' en el partido 1 - 4 RJ_BEAT Alineación oficial del equipo 'RJ_BEAT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GENIAIS.TEAM

Goles Goles

  • 102 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Als 32 minuts, una gran jugada per l'esquerra de GENIAIS.TEAM va acabar amb la pilota als peus de Andi Edlich que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de GENIAIS.TEAM John Kippe quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Andi Edlich va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Sorawit Saisuwan de GENIAIS.TEAM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RJ_BEAT

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gaspar Martins Batista que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a RJBT.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a RJBT augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gaspar Martins Batista es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Horaţiu Bute va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Angelino Miguel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 1 - 4 per a RJBT.
  • 190 Minuto 88 (Gol de falta): Al 88 minuts, El RJBT va fer el 1-5. En Angelino Miguel va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Keyvan Hemmati, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Angelino Miguel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Valdemar Gaiola després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Keyvan Hemmati va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Gian Franco Stiletto va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de RJBT a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lauri Bergman va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Pedro Miguel Carreira Ferreira quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Keyvan Hemmati, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaspar Martins Batista de RJBT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enzo Mago de RJBT es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.