Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733310007

Liga 733310007 Información oficial sobre el partido 733310007 en Hattrick

03.08.2024 22:00:00

Futebol Clube da Abóboda Alineación oficial del equipo 'Futebol Clube da Abóboda' en el partido 1 - 4 Royal Club Forja Alineación oficial del equipo 'Royal Club Forja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Futebol Clube da Abóboda Alineación oficial del equipo 'Futebol Clube da Abóboda' en el partido 1 - 4 Royal Club Forja Alineación oficial del equipo 'Royal Club Forja' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futebol Clube da Abóboda

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Valente Sequeira arribés a peus de Glen Royle, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Futebol el 1 - 0.

Royal Club Forja

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador visitant Tomi Griesshammer va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 44 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Adalberto Marques Domingues va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, un xut de Tomi Griesshammer des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Tomi Griesshammer de RCF va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Roland Nyilas va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Boris Agontzev, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 274 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Al minut 44 de partit, Boris Agontzev de RCF va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Boris Agontzev de RCF va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.