Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733308864

Liga 733308864 Información oficial sobre el partido 733308864 en Hattrick

15.06.2024 22:00:00

FCPUOORTO Alineación oficial del equipo 'FCPUOORTO' en el partido 2 - 1 Sport Lisboa Azelhas Alineación oficial del equipo 'Sport Lisboa Azelhas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCPUOORTO Alineación oficial del equipo 'FCPUOORTO' en el partido 2 - 1 Sport Lisboa Azelhas Alineación oficial del equipo 'Sport Lisboa Azelhas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,7 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCPUOORTO

Goles Goles

  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Christopher Hamsbridge va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. FCPUOORTO empatava el partit, 1 a 1, al minut 80.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FCPUOORTO contenien la respiració mentre en Alessandro Gertiser s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Arménio Miranda del FCPUOORTO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): FCPUOORTO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nicola Carone en un 1 contra 1 amb el porter Constantin Scheichelbauer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Nicola Carone hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En José Cândido Telmo va marxar de Christian Navarrini en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de FCPUOORTO van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Sport Lisboa Azelhas

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de Azelhas Mihai Vătuiu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Gaspar Campanha va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Raviv Ferster, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Vasile-Adrian Hirina quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 86 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Vasile-Adrian Hirina va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.