Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733303819

Liga 733303819 Información oficial sobre el partido 733303819 en Hattrick

15.06.2024 22:00:00

FC DATEX Alineación oficial del equipo 'FC DATEX' en el partido 6 - 3 ACDUFP Alineación oficial del equipo 'ACDUFP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC DATEX Alineación oficial del equipo 'FC DATEX' en el partido 3 - 3 ACDUFP Alineación oficial del equipo 'ACDUFP' en el partido
Tiene bastante suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,4 % 48,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC DATEX

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FC DATEX contenien la respiració mentre en Wolf Tiemens s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): FC DATEX, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Nestor Suetnov per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 61 en Pierluigi Golia va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Wolf Tiemens podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 2 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Väinämö Kuusikko, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a FC DATEX.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Wolf Tiemens de FC DATEX va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): FC DATEX va augmentar la diferència quan Mani Lotfi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): FC DATEX van sortir al contraatac al minut 3, però Abdedaim Moussaif va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Al minut 65, William Vintimilla gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

ACDUFP

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 14, quan Massimo Coraini va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Als 56 minuts de partit, Pablo Alejandro Guerrero de ACDUFP va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 89 minuts, Adrien Brethes va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Adrien Brethes va estar a punt de posar per davant a ACDUFP amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Dušan Pejović va impedir un gol cantat.
  • 264 Minuto 67 (Ocasión de penalti): Dušan Pejović es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 67 va aturar un penal a Felix Pradka.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del ACDUFP va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Simone Marasso no va poder controlar.