Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733298666

Liga 733298666 Información oficial sobre el partido 733298666 en Hattrick

08.06.2024 22:00:00

Olympic Dragons Alineación oficial del equipo 'Olympic Dragons' en el partido 3 - 4 Tuaregs Utd. Alineación oficial del equipo 'Tuaregs Utd.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Olympic Dragons Alineación oficial del equipo 'Olympic Dragons' en el partido 2 - 3 Tuaregs Utd. Alineación oficial del equipo 'Tuaregs Utd.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympic Dragons

Goles Goles

  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Erlantz Nando va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Olympic i marcant el 1 - 2.
  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Passat el minut 64 de joc, Vito Fux facilitava les coses al Olympic amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 87 minuts quan Hermínio Amaral va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 4 per a Olympic.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Rashid Reshadati va disposar d'una bona oportunitat al minut 40, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Bedón de Olympic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rashid Reshadati de Olympic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tuaregs Utd.

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jakaya Magufuli va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tuaregs van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 郭 (Guo) 玮峰 (Weifeng) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Alberto Vieira entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Tuaregs, un peu providencial d'en Stefan Karlsson va situar el 2-3 al panell digital.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Olli Kleydorff de Tuaregs va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Tiikka Korpela va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 13. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): Augusto Baptista va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Tiikka Korpela que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Stefan Karlsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Augusto Baptista va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 郭 (Guo) 玮峰 (Weifeng).