Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733275122

Liga 733275122 Información oficial sobre el partido 733275122 en Hattrick

25.08.2024 05:30:00

zooncity Alineación oficial del equipo 'zooncity' en el partido 2 - 5 Sukhothai Dragons Alineación oficial del equipo 'Sukhothai Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
zooncity Alineación oficial del equipo 'zooncity' en el partido 2 - 0 Sukhothai Dragons Alineación oficial del equipo 'Sukhothai Dragons' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zooncity

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del zooncity s'esgargamellaven dempeus per esperonar Rattana Kongsompong que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 20 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Sompop Songsaeng va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. zooncity empatava el partit, 2 a 2, al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Chai Pongsathorn! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 谭 (Tan) 静扬 (Jingyang) va estar a punt d'avançar els locals al minut 66 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Sukhothai Dragons

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 2, Chaun Chindamai va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Husaini 'Little Dragon' Adam, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sukhothai prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Husaini 'Little Dragon' Adam.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Suthep Kiatyothin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sukhothai i marcant el 2 - 3.
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): 庄 (Zhuang) 综楠 (Zongnan) va marcar al minut 83 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 4.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Sukhothai va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Suthep Kiatyothin, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sukhothai sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Husaini 'Little Dragon' Adam, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 23 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Suthep Kiatyothin va entorpir al marcador d'en Suri Jittakorn per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kittiphan 'Beach Boy' Phatummas de Sukhothai es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 孙 (Sun) 宇源 (Yuyuan) de Sukhothai es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.