Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733251659

Liga 733251659 Información oficial sobre el partido 733251659 en Hattrick

01.09.2024 05:00:00

FC Permanent Vacationers Alineación oficial del equipo 'FC Permanent Vacationers' en el partido 2 - 1 Allez allez FCB Alineación oficial del equipo 'Allez allez FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Permanent Vacationers Alineación oficial del equipo 'FC Permanent Vacationers' en el partido 0 - 1 Allez allez FCB Alineación oficial del equipo 'Allez allez FCB' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Permanent Vacationers

Goles Goles

  • 110 Minuto 72 (Gol de falta): L'empat per part de Vacationers va arribar al minut 72 quan Yasonna Setiawan va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Vacationers va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 80 Raúl Nalda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mohd Wardun bin Hj Bazli va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 50. En Raúl Nalda va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Vacationers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Noor bin Hj Jerah va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vacationers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Raúl Nalda va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vacationers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en 董 (Dong) 恒国 (Hengguo) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Allez allez FCB

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): En Iván Gual donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 7 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Olaus Falér va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Timbang bin Hj Azri va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Tay Tze Dong de Allez va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 20 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Bernard Sangaji de Allez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.