Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733232457

Liga 733232457 Información oficial sobre el partido 733232457 en Hattrick

09.06.2024 04:45:00

ohmygod united Alineación oficial del equipo 'ohmygod united' en el partido 0 - 1 giant pengsoo Alineación oficial del equipo 'giant pengsoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ohmygod united Alineación oficial del equipo 'ohmygod united' en el partido 1 - 0 giant pengsoo Alineación oficial del equipo 'giant pengsoo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ohmygod united

giant pengsoo

Goles Goles

  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Yeong-Jun Yo va marcar al minut 72 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): GP van sortir al contraatac al minut 7, però Ştefan Lupoian va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GP Yeong-Jun Yo quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hwang-Jung Yoo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): GP va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joonsuk Ha va desviar el xut final de Do-Pyo Yuk després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El GP va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Jan Götzel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de GP, l'equip va recuperar la pilota al minut 91 i va contraatacar. En Ştefan Lupoian va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Jan Götzel de GP va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Seha SaGong de GP va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.