Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hitches Team (798271) - All Blacks Valladolid C.F. (437028) » 73314970: T17/J9/VIII

Liga 73314970 Información oficial sobre el partido 73314970 en Hattrick

24.06.2006 15:10:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 9 / VIII.70 (53871)

U.M.Escobedo Alineación oficial del equipo 'U.M.Escobedo' en el partido 1 - 3 All Blacks Valladolid C.F. Alineación oficial del equipo 'All Blacks Valladolid C.F.' en el partido
0 - 1 Josep Maria Casademonts (5')
0 - 2 Frode Kristiansen (31')
0 - 3 Jon Moore (33')
Jochem Odijk (57') 1 - 3
U.M.Escobedo Alineación oficial del equipo 'U.M.Escobedo' en el partido 1 - 3 All Blacks Valladolid C.F. Alineación oficial del equipo 'All Blacks Valladolid C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.M.Escobedo Alineación oficial del equipo 'U.M.Escobedo' en el partido 0 - 1 All Blacks Valladolid C.F. Alineación oficial del equipo 'All Blacks Valladolid C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.M.Escobedo

Goles Goles

  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): En Thorleif Eriksen va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jochem Odijk la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El U.M.Escobedo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Remi Nijhuis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Luis Morgado va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de U.M.Escobedo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Remi Nijhuis de U.M.Escobedo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Vincenzo Ughetto va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de U.M.Escobedo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

All Blacks Valladolid C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Allblacks va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Josep Maria Casademonts va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 en Esteban Monzón va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Frode Kristiansen podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jon Moore va augmentar l'avantatge de Allblacks a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Bence Csurka de Allblacks va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 21 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Bence Csurka quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cyril Gonzales, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 58 (Ocasión de falta): Cyril Gonzales va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ángel Fernández que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): Cyril Gonzales va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Ángel Fernández que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Allblacks Miguel Checa Rubio quasi marca al minut 84 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jon Moore l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Checa Rubio.