Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733143615

Liga 733143615 Información oficial sobre el partido 733143615 en Hattrick

29.06.2024 22:45:00

Herten Socceruus Murimaora Alineación oficial del equipo 'Herten Socceruus Murimaora' en el partido 6 - 2 Libertas Perfundet Omnia Luce Alineación oficial del equipo 'Libertas Perfundet Omnia Luce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Herten Socceruus Murimaora Alineación oficial del equipo 'Herten Socceruus Murimaora' en el partido 9 - 0 Libertas Perfundet Omnia Luce Alineación oficial del equipo 'Libertas Perfundet Omnia Luce' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Herten Socceruus Murimaora

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Socceruus prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Anselmo Ruiz va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Witosław Kałużny de Socceruus va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Socceruus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Charles-Victor Crasset des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Fredrik Sjösjö va augmentar la diferència de Socceruus a 4 - 1 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Anselmo Ruiz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Charles-Victor Crasset va augmentar l'avantatge de Socceruus a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Socceruus a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Witosław Kałużny va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Viktor Sarbaev de Socceruus gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eugénio Domingos Neves va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Libertas Perfundet Omnia Luce

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Teheiura Anania va pentinar un córner cap al segon pal que Marama Terai va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Tuhaa Temaiana va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Perfundet va reduir diferències al marcador: 6 - 2 al minut 86.