Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733142433

Liga 733142433 Información oficial sobre el partido 733142433 en Hattrick

15.06.2024 22:45:00

Îles Australes Manta Rays Alineación oficial del equipo 'Îles Australes Manta Rays' en el partido 3 - 1 Dauphines de Tuamotu-Gambier Alineación oficial del equipo 'Dauphines de Tuamotu-Gambier' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Îles Australes Manta Rays Alineación oficial del equipo 'Îles Australes Manta Rays' en el partido 2 - 2 Dauphines de Tuamotu-Gambier Alineación oficial del equipo 'Dauphines de Tuamotu-Gambier' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,5 % 27,4 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Îles Australes Manta Rays

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 35, Luano Nauta de Australes empatava el partit: 1 - 1.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Raimana Amaru va anar directament als peus de Kaimana Tarano que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Australes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kona Tetuanui va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Kaimana Tarano de Australes va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 26, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Kaimana Tarano de Australes va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Makena Tekurio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Tehauarii Mare va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Keawe Kautai de Australes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Dauphines de Tuamotu-Gambier

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tearii Marama quedar desmarcat i marcar per a Tuamotu-Gambier al minut 16. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, el Tuamotu-Gambier va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Keoki Tauru s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Tuamotu-Gambier va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 80 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Terai Teriierooiterai la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Tuamotu-Gambier havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Keoki Tauru de Tuamotu-Gambier es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Terai Teriierooiterai.