Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733138784

Liga 733138784 Información oficial sobre el partido 733138784 en Hattrick

01.06.2024 22:15:00

tyronefcspor Alineación oficial del equipo 'tyronefcspor' en el partido 2 - 2 shealan devils Alineación oficial del equipo 'shealan devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
tyronefcspor Alineación oficial del equipo 'tyronefcspor' en el partido 5 - 1 shealan devils Alineación oficial del equipo 'shealan devils' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tyronefcspor

Goles Goles

  • 104 Minuto 55 (Gol de penalti): El públic de tyronefcspor va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 55, va xiular un penal pels locals. Darren Barnes no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 2.
  • 114 Minuto 86 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 86. Darren Barnes, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Rudolph Beazer del tyronefcspor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): tyronefcspor enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Rudolph Beazer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

shealan devils

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): shealan va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alex Merlin, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Reg Kent que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al 40 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a shealan augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Benedict Cummins es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Alex Merlin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Ad Ernest quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Seymour Williams, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Christopher Hedley de shealan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el shealan va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rudolph Beazer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.