Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733135944

Liga 733135944 Información oficial sobre el partido 733135944 en Hattrick

07.07.2024 18:20:00

Pandastic Alineación oficial del equipo 'Pandastic' en el partido 5 - 0 Kozax Africa Alineación oficial del equipo 'Kozax Africa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pandastic Alineación oficial del equipo 'Pandastic' en el partido 2 - 1 Kozax Africa Alineación oficial del equipo 'Kozax Africa' en el partido
Tiene bastante suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandastic

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 7 minuts, Wolfram Jähnisch va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pandastic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Cornelio Catalano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Carlos Aires Cabrita va augmentar l'avantatge de Pandastic a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Pandastic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Esteban D'Adamio des de dins de l'àrea.
  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): En Jean Paul Goromou va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 5-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carlos Aires Cabrita estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Fausto Fagioli, als 34 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Carlos Aires Cabrita gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Petit Ifono va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Esteban D'Adamio de Pandastic gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jean Paul Goromou va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jean Paul Goromou va rematar alt.

Kozax Africa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Africa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en 高 (Gao) 恒德 (Hengde) va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Souleymane Nawa de Africa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.