Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733133199

Liga 733133199 Información oficial sobre el partido 733133199 en Hattrick

30.06.2024 18:20:00

Tripel Bullseye Alineación oficial del equipo 'Tripel Bullseye' en el partido 8 - 0 Paquidermos de Bauxita Alineación oficial del equipo 'Paquidermos de Bauxita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Tripel Bullseye Alineación oficial del equipo 'Tripel Bullseye' en el partido 9 - 0 Paquidermos de Bauxita Alineación oficial del equipo 'Paquidermos de Bauxita' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tripel Bullseye

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Pierre-Charles Mathias de Bullseye, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bullseye va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arnauld Hautreux progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 0 s'ha de veure repetit: en Amadou Bendia de Bullseye va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gwénole Ennaifer, que no va perdonar.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Gwénole Ennaifer de Bullseye va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bullseye i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 41 minuts de joc. Mentre en Giorgio Stabile el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Bullseye va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gwénole Ennaifer des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Issiaga La Concorde va aprofitar per marcar el 7 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pierre-Charles Mathias es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Giorgio Stabile es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Bullseye la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Paquidermos de Bauxita