Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733082666

Liga 733082666 Información oficial sobre el partido 733082666 en Hattrick

01.09.2024 19:45:00

Belize Rangers Alineación oficial del equipo 'Belize Rangers' en el partido 1 - 1 Monolit Bishkek Alineación oficial del equipo 'Monolit Bishkek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Belize Rangers Alineación oficial del equipo 'Belize Rangers' en el partido 2 - 0 Monolit Bishkek Alineación oficial del equipo 'Monolit Bishkek' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Belize Rangers

Goles Goles

  • 111 Minuto 91 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 91, Oswaldo de la Rosa de Rangers empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): Benson Abrahams quasi dona a Rangers l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): En Richard Bailey, al minut 39 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Shaydulda Azizov el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 220 Minuto 41 (Ocasión de falta): Al minut 41, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en René Olavarrieta.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cristian Cuenca de Rangers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar René Olavarrieta de Rangers per doble groga al minut 77.

Monolit Bishkek

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 43, quan Osmonkul Satinaliev va posar els visitants Monolit per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Monolit van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però Olim Baxtiyorov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Olbos Furkat Uulu va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 90. En Olim Baxtiyorov va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.