Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733074996

Liga 733074996 Información oficial sobre el partido 733074996 en Hattrick

02.06.2024 19:45:00

FC Disaster Alineación oficial del equipo 'FC Disaster' en el partido 2 - 2 Caribbean Almere FC Alineación oficial del equipo 'Caribbean Almere FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Disaster Alineación oficial del equipo 'FC Disaster' en el partido 1 - 1 Caribbean Almere FC Alineación oficial del equipo 'Caribbean Almere FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,1 % 27,7 % 45,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Disaster

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): El jugador Kewal Bhujbal de Disaster es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del Disaster amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant Curt Evans en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Disaster per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Kewal Bhujbal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Disaster van sortir al contraatac al minut 89, però Zakary Recker va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Zakary Recker de Disaster va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Caribbean Almere FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Didi Agapito marqués l'empat. Al minut 33 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Caribbean van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en John Bentura va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 27 (Ocasión de falta): El jugador visitant Didi Agapito va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 27 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vurnon Alcalá va fer una magnífica centrada, però la rematada de Irvingly Seferina va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Didi Agapito de Caribbean es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.