Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733074497

Liga 733074497 Información oficial sobre el partido 733074497 en Hattrick

09.06.2024 19:45:00

Osman Niye spor Alineación oficial del equipo 'Osman Niye spor' en el partido 1 - 4 Bei eis Doheem Alineación oficial del equipo 'Bei eis Doheem' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Osman Niye spor Alineación oficial del equipo 'Osman Niye spor' en el partido 2 - 3 Bei eis Doheem Alineación oficial del equipo 'Bei eis Doheem' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,4 % 5,6 % 74,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osman Niye spor

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Omer Faizan, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Altaf Kaiser no oblidarà el que li va passar durant el minut 60. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Aftab Zohaib va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 83 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Ahmed Atif de Osman va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Jafri Nadim de Osman va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tahir Qidwai de Osman va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bei eis Doheem

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Jean-Philippe Grout va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Doheem, Reinard Franshet, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Doheem va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Matias Fazendeiro, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Wulf Obritzberger va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 63, Doheem va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Lucien Haag.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 44 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Wulf Obritzberger de Doheem va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Olivier Braconnier quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Munir Chishti, però la pilota va topar amb el travesser.