Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733072650

Liga 733072650 Información oficial sobre el partido 733072650 en Hattrick

09.06.2024 19:45:00

Kalabama Campers Alineación oficial del equipo 'Kalabama Campers' en el partido 4 - 4 Homemade F.C Alineación oficial del equipo 'Homemade F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kalabama Campers Alineación oficial del equipo 'Kalabama Campers' en el partido 3 - 1 Homemade F.C Alineación oficial del equipo 'Homemade F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalabama Campers

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Campers s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Antti Sarviaho per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Campers va augmentar la diferència quan Niko Kyyrä no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Niko Kyyrä va incrementar l'avantatge de Campers amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Campers una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Eljas Volotinen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ismo Airikka no va ser aprofitada per en Eljas Volotinen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eitan Giladi al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Robi Inki va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77, Asmo Jutila arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arttu Havi de Campers es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.

Homemade F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Homemade. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Yona Darzi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Homemade van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Radwan Mahgoub va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Yona Darzi que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 83, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gur Markovitch es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Gur Markovitch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.