Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733072258

Liga 733072258 Información oficial sobre el partido 733072258 en Hattrick

09.06.2024 19:45:00

CSS Alabama Alineación oficial del equipo 'CSS Alabama' en el partido 4 - 3 Magyc4Ever Alineación oficial del equipo 'Magyc4Ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CSS Alabama Alineación oficial del equipo 'CSS Alabama' en el partido 3 - 1 Magyc4Ever Alineación oficial del equipo 'Magyc4Ever' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSS Alabama

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Damian Gabrea ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Alabama es posava per davant 1 a 0.
  • 103 Minuto 59 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Alabama per la dreta va donar com a resultat un gol de Józsua Rakovszky al minut 59 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 73 minuts de joc, Zoltán Antal, corrent com un esperitat, superà primer Christophe Courroux per velocitat, i després el porter posant el 3 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 76 minuts quan Marius Ceasar va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 3 per a Alabama.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Passaven 78 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marius-Cătălin Trupină va rematar alt.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zoltán Antal de Alabama va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Cristian Frăsin, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 290 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Józsua Rakovszky va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Magyc4Ever

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 20 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Ahmed Awal de Magyc4Ever marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Magyc4Ever va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Loïk Duponchelle va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 57, Bruce Turban va pentinar un córner cap al segon pal que Ahmed Awal va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): El Magyc4Ever va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 34 amb un llançament de falta perillós. En Loïk Duponchelle però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 270 Minuto 75 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Magyc4Ever al minut 75, però el xut de Loïk Duponchelle va topar amb la tanca defensiva.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 79, el Magyc4Ever estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Rayane Macquet va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Énès Barbieux va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Loïk Duponchelle de Magyc4Ever la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.