Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733060679

Liga 733060679 Información oficial sobre el partido 733060679 en Hattrick

30.06.2024 19:45:00

FC SARAJEVO - lokalci Alineación oficial del equipo 'FC SARAJEVO - lokalci' en el partido 3 - 3 Glebe FC Alineación oficial del equipo 'Glebe FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC SARAJEVO - lokalci Alineación oficial del equipo 'FC SARAJEVO - lokalci' en el partido 3 - 1 Glebe FC Alineación oficial del equipo 'Glebe FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,2 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SARAJEVO - lokalci

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Amer Raščić va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de SARAJEVO, Milan Gavrić, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Kostadin Janković de SARAJEVO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, SARAJEVO va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Faris Turudija, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rajko Naglić. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vasilije Novakov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mihailo Stanković va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mihailo Stanković estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Anur Ćosanović, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): SARAJEVO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Harun Avram en un 1 contra 1 amb el porter Spencer Orr, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Amer Raščić va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Glebe FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Daniel Starmer va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 els aficionats de Glebe van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Grant Lee va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 70 una excel·lent centrada de Usman Sankoh va arribar a Ronny Byron, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Philip Borges-Brown la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Glebe havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 250 Minuto 39 (Ocasión de falta): Després de 39 minuts, Ronny Byron va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Eman Omeragić el va poder desviar a córner.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Usman Sankoh va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 72, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Eman Omeragić va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Glebe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Robert Shannon va quedar-se sol davant el porter Eman Omeragić, però aquest va poder aturar el xut.