Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733049853

Liga 733049853 Información oficial sobre el partido 733049853 en Hattrick

08.06.2024 21:30:00

sl_mxm Alineación oficial del equipo 'sl_mxm' en el partido 1 - 4 Tintern Abbey FC Alineación oficial del equipo 'Tintern Abbey FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sl_mxm Alineación oficial del equipo 'sl_mxm' en el partido 1 - 3 Tintern Abbey FC Alineación oficial del equipo 'Tintern Abbey FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sl_mxm

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Wynn Tibbot, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 125 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 2 el va marcar Myrddin Simpson a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Heilyn Padrig va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a sl_mxm per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rhodri Thomas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Myrddin Simpson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Myrddin Simpson no oblidarà el que li va passar durant el minut 76. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tintern Abbey FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tintern van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Leigh Lawrence va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Will Bateman va augmentar l'avantatge de Tintern a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Markus Deichsel va augmentar l'avantatge de Tintern a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): James Thomas va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Wynn Tibbot va xutar a fora.
  • 289 Minuto 31 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Nicolás Domeyco per la seva rapidesa. Al minut 31 va intentar marxar per velocitat d'en Boris Santos, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tintern va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Connor Richards, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tintern, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En Lennie Brincat va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Brynley Smout de Tintern va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.