Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733011951

Liga 733011951 Información oficial sobre el partido 733011951 en Hattrick

29.06.2024 19:40:00

Fc Hora-H Alineación oficial del equipo 'Fc Hora-H' en el partido 2 - 3 Young Sharks Alineación oficial del equipo 'Young Sharks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc Hora-H Alineación oficial del equipo 'Fc Hora-H' en el partido 3 - 1 Young Sharks Alineación oficial del equipo 'Young Sharks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,0 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Hora-H

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, David Verde va pentinar un córner cap al segon pal que Altino Coelho va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Hora-H va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Agnelo da Cunha, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Hora-H va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Agnelo da Cunha en un 1 contra 1 amb el porter Brás Crespo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rafa dos Ramos per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Brás Crespo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Moisés Poeiras va rematar alt.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Rafa dos Ramos una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Brás Crespo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Rafa dos Ramos va estar a punt d'empatar per a Hora-H quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Brás Crespo va desviar la pilota a l'últim instant.

Young Sharks

Goles Goles

  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 40 minuts, Edmund Tomasiński va superar per velocitat Altino Coelho per posar el 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 55 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Eugénio de Castro.
  • 174 Minuto 60 (Gol de penalti): En Acúrcio Herculano va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 60. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hermínio Silvado ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.