Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732993114

Liga 732993114 Información oficial sobre el partido 732993114 en Hattrick

01.06.2024 17:30:00

FC Lerwick Rovers Alineación oficial del equipo 'FC Lerwick Rovers' en el partido 1 - 3 Trolleys Utd Alineación oficial del equipo 'Trolleys Utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Lerwick Rovers Alineación oficial del equipo 'FC Lerwick Rovers' en el partido 1 - 5 Trolleys Utd Alineación oficial del equipo 'Trolleys Utd' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lerwick Rovers

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Lerwick amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Wes Hall va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Wes Hall, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Giancarlo Busa va enviar un xut des de 40 metres al minut 59, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 204 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Wes Hall es va posar les mans a la cara després que al minut 72 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.
  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 73 amb una falta ben llançada per en Wes Hall, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 204 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Wes Hall va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 75 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan Rob Baeke des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Filipe de Carvalho de Lerwick amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Trolleys Utd

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 8 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de TrollEyes. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Łukasz Cander xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 190 Minuto 47 (Gol de falta): Al 47 minuts, El TrollEyes va fer el 1-2. En Hernán Cardoza va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Edmundo Vallés entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al TrollEyes, un peu providencial d'en Cristóbal Jaramillo va situar el 1-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Hernán Cardoza quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Edmundo Vallés va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Augustin Mortensen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TrollEyes van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Łukasz Cander, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Cristóbal Jaramillo de TrollEyes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.