Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732988915

Liga 732988915 Información oficial sobre el partido 732988915 en Hattrick

08.06.2024 17:15:00

Hanover Athletic FC Alineación oficial del equipo 'Hanover Athletic FC' en el partido 1 - 3 Sajra Abi Hassán Alineación oficial del equipo 'Sajra Abi Hassán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hanover Athletic FC Alineación oficial del equipo 'Hanover Athletic FC' en el partido 0 - 5 Sajra Abi Hassán Alineación oficial del equipo 'Sajra Abi Hassán' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hanover Athletic FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bryan Codrington, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Athletic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 81 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Bryan Codrington era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 81. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Sajra Abi Hassán

Goles Goles

  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Porfírio Custódio va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb 77 minuts jugats, Bolesław Deyna de Hassán va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Porfírio Custódio de Hassán va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Bolesław Deyna, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bolesław Deyna que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 54, quan en Anoman Yroh va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Porfírio Custódio va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juma Olayitan de Hassán amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Épiphane Doukroumé de Hassán es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Juma Olayitan va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.