Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732986510

Liga 732986510 Información oficial sobre el partido 732986510 en Hattrick

08.06.2024 17:15:00

BLACKBEAT Alineación oficial del equipo 'BLACKBEAT' en el partido 4 - 2 Saskatchewan Hunters Alineación oficial del equipo 'Saskatchewan Hunters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BLACKBEAT Alineación oficial del equipo 'BLACKBEAT' en el partido 2 - 1 Saskatchewan Hunters Alineación oficial del equipo 'Saskatchewan Hunters' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BLACKBEAT

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 0 - 1 el va marcar Olly Doering-Saad a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Paul Byrne va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BLACKBEAT empatava el partit, 1 a 1, al minut 33.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Richie Clemence, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): BLACKBEAT, atacant per l'esquerra al minut 86, va aprofitar el magnífic llançament de Jonathan Warwick per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Jonathan Warwick va augmentar l'avantatge de BLACKBEAT a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Olly Doering-Saad quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el BLACKBEAT va posar setge sobre la defensa central visitant però en Duncan Boulton no va estar gens encertat.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rohan Sinclair va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BLACKBEAT sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jonathan Warwick, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jonathan Warwick va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Olly Doering-Saad va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BLACKBEAT.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Richie Clemence va rematar alt.

Saskatchewan Hunters

Goles Goles

  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Stefan Valdes va anar a parar al cap de Karl Hardie que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Saskatchewan el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Saskatchewan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Chris Ng des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Nathan Gourton va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mark Sherbourne que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Saskatchewan va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 87, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mark Sherbourne.