Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732980619

Liga 732980619 Información oficial sobre el partido 732980619 en Hattrick

31.08.2024 17:15:00

Clube De Regatas Do Roby Baggio Alineación oficial del equipo 'Clube De Regatas Do Roby Baggio' en el partido 1 - 4 ALPUJARRAS LIBRE Alineación oficial del equipo 'ALPUJARRAS LIBRE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Clube De Regatas Do Roby Baggio Alineación oficial del equipo 'Clube De Regatas Do Roby Baggio' en el partido 2 - 1 ALPUJARRAS LIBRE Alineación oficial del equipo 'ALPUJARRAS LIBRE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Clube De Regatas Do Roby Baggio

Goles Goles

  • 104 Minuto 53 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Martinho Machado va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a RobyBaggio: 1 a 2 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martinho Machado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): RobyBaggio va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Luís Patrício Colaço va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Vicente Cuenca i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a RobyBaggio, però el xut de Martinho Machado va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): RobyBaggio va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Martinho Machado va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Vicente Cuenca va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 200 Minuto 79 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 79. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Martinho Machado la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El RobyBaggio va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Vítor João Bórgia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 200 Minuto 85 (Ocasión de falta): RobyBaggio va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 85, però el xut va anar a parar al pal.

ALPUJARRAS LIBRE

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Gerard Mir va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, ALPUJARRAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Salva Domingo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al 62 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ALPUJARRAS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Manolo Osca es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Salva Domingo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): Aghilas Wafi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Manolo Osca havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gerard Mir després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Benjamim Marinheiro va poder desviar-lo a córner.