Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732976381

Liga 732976381 Información oficial sobre el partido 732976381 en Hattrick

22.06.2024 17:15:00

The Nihilists Alineación oficial del equipo 'The Nihilists' en el partido 2 - 1 Twisted Bliss Alineación oficial del equipo 'Twisted Bliss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Nihilists Alineación oficial del equipo 'The Nihilists' en el partido 2 - 1 Twisted Bliss Alineación oficial del equipo 'Twisted Bliss' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Nihilists

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Nihilists s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en Stephen Wilnis per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Elroy Sharman va augmentar la diferència de Nihilists a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Tomi Kinos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Teh Woon Boon va superar els defenses rivals per velocitat al minut 67 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Teh Woon Boon es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Twisted Bliss

Goles Goles

  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 74, el jugador visitant Nesti Veseli va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Sten Lyhborg va marcar al minut 36 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Emilian Osmani va fer una jugada per la banda esquerra, però Karlo Smrke va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Emilian Osmani de Bliss es va guanyar la targeta groga merescudament.